Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

FAQ Laki Smart TV i Box

LAKI televizor je prvi Smart (HD, Full HD i 4K) televizor, kreiran na Android platformi, po ceni koja je prihvatljiva za kućni budžet prosečnog potrošača. LAKI SMART 4K UHD televizor ima integrisan Wi-Fi i Smart sistem u sebi, ima već aktivnu Prepaid televiziju koju možeš da koristiš (plaćanje unapred na mesečnom nivou za odabrani paket), radi na bilo kojoj Internet mreži, sa jednim daljincem i bežično se povezuje. LAKI SMART 4K UHD televizor dolazi sa već integrisanim aplikacijama kao što su: Orion TV aplikacija za gledanje televizije, YouTube, MAX platforma, Boosteroid gaming platforma, browser, vremenska prognoza, igrice. Samo uključiš i zabava počinje: gledanje televizije preko OrionTV aplikacije, gledanje YouTube-a, igranje igrica – sve preko LAKI Smart TV uređaja.

Dodatno, uz kupovinu Laki Smart TV 55" 4K televizora ostvaruješ mogućnost gledanja Classic paketa naše Orion televizije 3 MESECA potpuno BESPLATNO, a nakon besplatnog perioda, ukoliko želiš da nastaviš, imaš mogućnost da gledaš televiziju u prepaid opciji (plaćaš kada želiš da gledaš). Imamo više od 190 TV kanala u Orion TV paketima (Arena Sport, CineStar TV, Pickbox TV, Love Nature, N1, FilmBox...), više od 60 radio stanica i 5 video kluba. Ako želiš i kada želiš da gledaš ARENA SPORT kanale, jednostavno odaberi CLASSIC ili PLUS paket! 

LAKI Smart televizor je super izbor ako ti je potreban TV koji ima sve u jednom. Samo uključiš i gledaš, bez potrebe za dodatnim uređajima, zato što ima već integrisan Set Top Box i Prepaid Orion televiziju (plaćanje unapred na mesečnom nivou za odabrani paket). Imaš i jedan daljinac za sve i vrhunsku HD sliku. Možeš da ga koristiš kao Smart TV, ukoliko imaš internet konekciju, a ukoliko želiš samo da ga koristiš za gledanje televizije, možeš ga priključiti na bilo koju kablovsku televiziju. 

LAKI Smart Box je super izbor ako već imaš televizor, a potrebna ti je televizija bez ugovorne obaveze, koju možeš da plaćaš samo kada ti je potrebna. Možeš da je poneseš sa sobom i koristiš i na drugim lokacijama (na televizoru u vikendici ili u stanu koju iznajmljuješ, na drugom TV uređaju i slično). Novi Laki Smart Box 4K podržava 4K rezoluciju, pa možeš da gledaš 4K stream na YouTube-u ili da puštaš 4K sadržaj preko VLC-a ili KODI aplikacije, pod uslovom da je Laki Smart Box povezan na 4K televizor. Brz odziv i stabilna konekcija.

Uz kupovinu LAKI Smart televizora ili LAKI Smart Box-a ostvaruješ mogućnost gledanja Orion televizije 3 meseca potpuno besplatno, a nakon besplatnog perioda, ukoliko želiš da nastaviš, imaš mogućnost da gledaš televiziju u Prepaid opciji za već od 1.100 RSD mesečno (START paket kanala). Prepaid opcija znači da izabrani paket plaćaš unapred, na mesečnom nivou.

Naš START Orion TV paket trenutno sadrži više od 130 najatraktivnijih TV kanala i 60+ radio stanica. Ako želiš ARENA SPORT kanale, više video klub sadržaja, odaberi CLASSIC ili PLUS paket! Trudimo se da konstantno obogaćujemo listu kanala, osluškujući potrebe tržišta.

Nakon što pristupiš našem oriontv.rs sajtu, u sekciji “ULOGUJ SE” neophodno je da uneseš svoje korisničko ime i lozinku, ili MAC adresu uređaja. Nakon toga imaš mogućnost kupovine TV paketa. Želimo da napomenemo da period kupovine, a samim tim i period gledanja kanala, određuješ prema sopstvenoj želji i potrebama.

Uz pomoć aplikacije Miracast koja je već instalirana na našem LAKI TV-u, moguće je vršiti prebacivanje sadržaja sa drugih Smart uređaja.