Pretraga

AKCIJA! Kupi Laki Smart TV 55 i dobijaš 12 umesto 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

FAQ Laki Smart TV i Box

LAKI televizor je prvi Smart (HD i Full HD) televizor, kreiran na Android platformi, po ceni koja je prihvatljiva za kućni budžet prosečnog potrošača. LAKI SMART Full HD televizor ima integrisan Wi-Fi i Smart sistem u sebi, ima već aktivnu Prepaid televiziju koju možeš da koristiš (plaćanje unapred na mesečnom nivou za odabrani paket), radi na bilo kojoj Internet mreži, sa jednim daljincem i bežično se povezuje. LAKI SMART Full HD televizor dolazi sa već integrisanim aplikacijama kao što su: Orion TV aplikacija za gledanje televizije, YouTube, VLC player, PLEX aplikacija, Google Chrome, vremenska prognoza, igrice. Samo uključiš i zabava počinje: gledanje televizije preko OrionTV aplikacije, gledanje YouTube-a, igranje igrica – sve preko LAKI Smart TV uređaja.

Dodatno, uz kupovinu Laki Smart Full HD televizora ostvaruješ mogućnost gledanja naše Orion televizije 12 meseci potpuno besplatno, a nakon besplatnog perioda, ukoliko želiš da nastaviš, imaš mogućnost da gledaš televiziju u prepaid opciji.

LAKI Smart televizor je super izbor ako ti je potreban TV koji ima sve u jednom. Samo uključiš i gledaš, bez potrebe za dodatnim uređajima, zato što ima već integrisan Set Top Box i Prepaid Orion televiziju (plaćanje unapred na mesečnom nivou za odabrani paket). Imaš i jedan daljinac za sve i vrhunsku HD sliku. Možeš da ga koristiš kao Smart TV, ukoliko imaš internet konekciju, a ukoliko želiš samo da ga koristiš za gledanje televizije, možeš ga priključiti na bilo koju kablovsku televiziju. 

LAKI Smart Box je super izbor ako već imaš televizor, a potrebna ti je televizija bez ugovorne obaveze, koju možeš da plaćaš samo kada ti je potrebna. Možeš da je poneseš sa sobom i koristiš i na drugim lokacijama (na televizoru u vikendici ili u stanu koju iznajmljuješ, na drugom TV uređaju i slično). Novi Laki Smart Box 4K podržava 4K rezoluciju, pa možeš da gledaš 4K stream na YouTube-u ili da puštaš 4K sadržaj preko VLC-a ili KODI aplikacije, pod uslovom da je Laki Smart Box povezan na 4K televizor. Brz odziv i stabilna konekcija.

Uz kupovinu LAKI Smart televizora ili LAKI Smart Box-a ostvaruješ mogućnost gledanja Orion televizije 12 meseci potpuno besplatno, a nakon besplatnog perioda, ukoliko želiš da nastaviš, imaš mogućnost da gledaš televiziju u Prepaid opciji za već od 1.000 RSD mesečno (osnovni paket kanala). Prepaid opcija znači da izabrani paket plaćaš unapred, na mesečnom nivou.

Naš osnovni Orion paket trenutno sadrži više od 110 najatraktivnijih TV kanala i 19 radio stanica. Ukoliko ti ni to nije dovoljno, možeš da kupiš i doplatne pakete sportskog, filmskog, dečijeg i dokumentarnog sadržaja. Trudimo se da konstantno obogaćujemo listu kanala, osluškujući potrebe tržišta.

Nakon što pristupiš našem laki.eu sajtu, u sekciji “MOJ ORION TV RAČUN” neophodno je da uneseš svoje korisničko ime i lozinku, ili MAC adresu uređaja. Nakon toga imaš mogućnost kupovine osnovnog ili doplatnih TV paketa. Želimo da napomenemo da period kupovine, a samim tim i period gledanja dodatnih kanala, određuješ prema sopstvenoj želji i potrebama.

Uz pomoć aplikacije Miracast koja je već instalirana na našem LAKI TV-u, moguće je vršiti prebacivanje sadržaja sa drugih Smart uređaja.