Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Zamena Laki uređaja

Zamena Laki uređaja

LAKI uređaj se u roku od 14 dana od dana prijema uređaja može zameniti za drugi uređaj istih karakteristika ili za uređaj druge veličine, pod uslovom da prvobitno isporučeni LAKI uređaj čija se zamena zahteva nije oštećen i korišćen, a troškove njegovog vraćanja snosi kupac.

LAKI uređaj se vraća o trošku kupca, slanjem robe poštom na adresu Orion telekoma: Naselje Zemun polje, Mala pruga 8, 11 080 Zemun.

Kupac je u slučaju zamene LAKI uređaja obavezan da proizvod vrati neoštećen i u originalnoj ambalaži (sa kompletnom sadržinom paketa u smislu daljinskog upravljača, pripadajućih kablova i napajanja), odnosno u istom stanju kakvom je i isporučen, bez ikakvih mehaničkih ili bilo kakvih drugih oštećenja. Kupac je odgovoran za umanjenu vrednost uređaja koja nastane kao posledica neadekvatnog rukovanja konkretnim LAKI uređajem čiji se povraćaj vrši.

U slučaju zamene LAKI uređaja za uređaj druge veličine, Orion telekom je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni LAKI uređaj za koji se traži zamena ne postoji na stanju, Orion telekom je dužan da LAKI uređaj zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene Orion telekom je dužan da kupcu vrati novac, pri čemu troškove vraćanja snosi kupac.

Orion telekom je ovlašćen da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije uređaj čija se zamena vrši, ili dok kupac ne dostavi dokaz da je uređaj poslao.

Ako se u toku garantnog roka ispostavi da isporučeni LAKI uređaj i/ili LAKI WI-FI nije saobrazan navedenoj specifikaciji uređaja, kupac koji je obavestio prodavca o toj nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od Orion telekoma da otkloni tu nesaobraznost ukoliko ista bude utvrđena, bez naknade, opravkom ili zamenom, odnosno da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili da raskine ugovor u pogledu te robe. Kupac ima pravo da bira da Orion telekom nesaobraznost robe otkloni opravkom ili zamenom. Ako otklanjanje nesaobraznosti nije moguće opravkom ili zamenom, kupac ima pravo da zahteva odgovarajuće umanjenje cene ili raskid ugovora, sve u skladu sa odredbama važećeg Zakona o zaštiti potrošača.