Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem LAKI Internet prodavnice, možete platiti na više načina:

 • Web kreditima Raiffeisen banke
 • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
 • NOVO: Kroz dinarske potrošačke kredite Direktne banke
 • Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
 • Platnim karticama na rate bez kamate, tokom procesa kupovine na sajtu
   

Web kredit Raiffeisen banke

Kompanija Orion telekom ostvarila je partnerski odnos sa Raiffeisen bankom i omogućila svim zainteresovanim fizičkim licima plaćanje web kreditima Raiffeisen banke.

Izborom ovog načina plaćanja, bićete preusmereni na stranu Raiffeisen banke gde možete izabrati broj rata od 3 do 23, i gde ćete proći kroz sve potrebne korake apliciranja za web kredit.
 

Kupovina na rate za 20 minuta

Kupovina na rate za 20 minuta je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze.
 

Bez papira

Svi podaci se unose i proveravaju onlajn.

Do 60.000 RSD kupovine, dovoljni su Vam samo lična karta ili pasoš, dok su za veće iznose iznose potrebna i poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu banke u kojoj primate zaradu. Potrebno je da izvodi budu u PDF formatu.
 

Bez ijednog dolaska u banku - 100% online

Kratak video razgovor s agentom banke, bez odlaska u filijalu, čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.
 

Koje su pogodnosti Web kredita?

Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 23). Prevremena otplata kredita je bez naknade.

Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan.

Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo, kao i SMS obaveštenja, radi lakšeg praćenja otplate kredita.
 

Ukoliko ste već klijent Raiffeisen banke

neće Vam se otvarati novi tekući račun. Ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci, nisu Vam potrebni mesečni izvodi čak ni za kupovinu preko 60.000 RSD.
 

Šta je sve potrebno da biste aplicirali za Web kredit?

Minimalni uslovi

Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da radite kod trenutnog poslodavca minimum 6 meseci. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 68 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

Važeća lična karta ili pasoš

Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i:

 • dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili
 • račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime
   

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke

Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Broj telefona u domaćoj mreži

Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Uređaj sa kamerom

Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

Kako izgleda konkretan primer kupovine Web kreditom?

Odlučili ste se da kupite televizor čija je vrednost 40.000 RSD i aplicirate za navedeni iznos online kredita. To znači da će iznos vaše mesečne rate biti 3.703 RSD na period otplate od 12 meseci. Ukupan trošak kamate posle godinu dana je 4.442 RSD, što se može videti i u tabeli.

Primer web kredita Raiffeisen banke - period otplate 12 meseci:

 Iznos kredita

40.000 RSD

 Broj rata

12

 Nominalna kamatna stopa  

  19.90% (godišnja, fiksna)  

 Mesečna rata

3.703 RSD

 EKS (na dan 01.04.2022.)

18.59%

Troškovi koji padaju na teret korisnika kredita

 Trošak kamate

4.442 RSD

 

 Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.

 

Plaćanje kroz kredite Direktne banke

Kompanija Orion telekom ostvarila je partnerski odnos sa Direktnom bankom i omogućila svim zainteresovanim fizičkim licima dinarske potrošačke kredite Direktne banke za kupovinu željenog Laki proizvoda, uz ekonomične uslove kreditiranja, direktno na Orion telekom zvaničnim prodajnim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Mladenovcu i Nišu.

Zahtev za kredit možete podneti u svim našim poslovnicama, a odgovor na kreditni zahtev se dobija brzo i direktno na prodajnom mestu.

 • BEZ odlaska u banku
 • BEZ obaveznog učešća
 • BEZ obaveze prenosa plate
 • BEZ troškova Kreditnog biroa
 • Podnošenje zahteva samo sa ličnom kartom
 • Maximalan iznos kredita: do 60.000,00 RSD
 • Rok otplate: 12 ili 24 meseca
 • Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja: 0%
 • Naknada: naknada 5% od iznosa kredita za period otplate 12 meseci i 8% od iznosa kredita za period otplate 24 meseca (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
 • Sredstvo obezbeđenja: uslovna administrativna zabrana

 

Primer dinarskog potrošačkog kredita u prodajnim objektima Orion Telekom d.o.o partnera – period otplate 12 meseci:

Valuta kredita dinari
Iznos kredita 25.000 RSD
Rok otplate 12 meseci
Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja 0%
Troškovi na teret klijenta 0
Iznos naknade 5% od iznosa kredita (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
Mesečna rata 2.187,50 RSD
EKS* 9,51%
Ukupan iznos kredita sa kamatom i naknadom 26.250 RSD

*Efektivna kamatna stopa obračunata je na dan 20.10.2020. godine.

 

Primer dinarskog potrošačkog kredita u prodajnim objektima Orion Telekom d.o.o partnera – period otplate 24 meseca:

Valuta kredita dinari
Iznos kredita 25.000 RSD
Rok otplate 24 meseca
Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja 0%
Troškovi na teret klijenta 0
Iznos naknade 8% od iznosa kredita (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
Mesečna rata 1.125 RSD
EKS* 7,77%
Ukupan iznos kredita sa kamatom i naknadom 27.000 RSD

*Efektivna kamatna stopa obračunata je na dan 20.10.2020. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od Laki proizvoda, posetite nas u Vama najbližoj poslovnici kompanije Orion telekom i približićemo Vam prednosti i olakšice u otplati Laki uređaja, u okviru dinarskog potrošačkog kredita Direktne banke ili pozovite 011 4100 400.
 


Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći platne kartice istaknute na stranici. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online poručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 • Broj kartice, 
 • datum isteka i
 • CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).  Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Plaćanje karticama na rate bez kamate

Ukoliko posedujete Visa, Master Card ili Maestro platnu karticu, možete platiti na ovaj način svoju porudžbinu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Kada unesete podatke sa kartice, sistem će automatski prepoznati da li je kartica predviđena za plaćanje na rate. Ukoliko jeste, odaberite broj rata na koji želite da podelite iznos transakcije.

Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Isporuka robe je besplatna i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.