Pretraga

NAJVEĆI DO SADA! Stigao je Laki Smart TV 50". Popust! Pogledaj više

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem LAKI Internet prodavnice, možete platiti na više načina:

 • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
 • NOVO: Kroz dinarske potrošačke kredite Direktne banke
 • Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
 • Platnim karticama na rate bez kamate, tokom procesa kupovine na sajtu

 

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.

 

Plaćanje kroz kredite Direktne banke

Kompanija Orion telekom ostvarila je partnerski odnos sa Direktnom bankom i omogućila svim zainteresovanim fizičkim licima dinarske potrošačke kredite Direktne banke za kupovinu željenog Laki proizvoda, uz ekonomične uslove kreditiranja, direktno na Orion telekom zvaničnim prodajnim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Mladenovcu i Nišu.

Zahtev za kredit možete podneti u svim našim poslovnicama, a odgovor na kreditni zahtev se dobija brzo i direktno na prodajnom mestu.

 • BEZ odlaska u banku
 • BEZ obaveznog učešća
 • BEZ obaveze prenosa plate
 • BEZ troškova Kreditnog biroa
 • Podnošenje zahteva samo sa ličnom kartom
 • Maximalan iznos kredita: do 60.000,00 RSD
 • Rok otplate: 12 ili 24 meseca
 • Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja: 0%
 • Naknada: naknada 5% od iznosa kredita za period otplate 12 meseci i 8% od iznosa kredita za period otplate 24 meseca (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
 • Sredstvo obezbeđenja: uslovna administrativna zabrana

 

Primer dinarskog potrošačkog kredita u prodajnim objektima Orion Telekom d.o.o partnera – period otplate 12 meseci:

Valuta kredita dinari
Iznos kredita 25.000 RSD
Rok otplate 12 meseci
Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja 0%
Troškovi na teret klijenta 0
Iznos naknade 5% od iznosa kredita (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
Mesečna rata 2.187,50 RSD
EKS* 9,51%
Ukupan iznos kredita sa kamatom i naknadom 26.250 RSD

*Efektivna kamatna stopa obračunata je na dan 20.10.2020. godine.

 

Primer dinarskog potrošačkog kredita u prodajnim objektima Orion Telekom d.o.o partnera – period otplate 24 meseca:

Valuta kredita dinari
Iznos kredita 25.000 RSD
Rok otplate 24 meseca
Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja 0%
Troškovi na teret klijenta 0
Iznos naknade 8% od iznosa kredita (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
Mesečna rata 1.125 RSD
EKS* 7,77%
Ukupan iznos kredita sa kamatom i naknadom 27.000 RSD

*Efektivna kamatna stopa obračunata je na dan 20.10.2020. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od Laki proizvoda, posetite nas u Vama najbližoj poslovnici kompanije Orion telekom i približićemo Vam prednosti i olakšice u otplati Laki uređaja, u okviru dinarskog potrošačkog kredita Direktne banke ili pozovite 011 4100 400.


Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći platne kartice istaknute na stranici. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online poručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 • Broj kartice, 
 • datum isteka i
 • CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).  Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Plaćanje karticama na rate bez kamate

Ukoliko posedujete Visa, Master Card ili Maestro platnu karticu, možete platiti na ovaj način svoju porudžbinu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Kada unesete podatke sa kartice, sistem će automatski prepoznati da li je kartica predviđena za plaćanje na rate. Ukoliko jeste, odaberite broj rata na koji želite da podelite iznos transakcije.

Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Isporuka robe je besplatna i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.

 

 

string(0) ""
string(0) ""