Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Ko je LAKI?

Uključi se u novu eru kućne zabave!

Ko je LAKI?

Uključi se u novu eru kućne zabave!

Ukoliko bi da uživaš u omiljenim serijama, pratiš svoje omiljene sportiste ili strimuješ 4K igrice, LAKI porodica proizvoda je tvoj izbor!

Laki Smart TV, Laki Smart Box ili Laki Mesh ruter može postati novi omiljeni član tvog domaćinstva, veoma lak za korišćenje, a svojim dizajnom lako se uklapa u enterijer svakog doma.

LAKI je novi brend koji je lansirala domaća telekomunikaciona kompanija Orion telekom, sa željom da kupcima ponudi najbolje moguće proizvode i po najboljim cenama na tržištu RS.

Tako su nastali revolucionarni i specijalno dizajnirani LAKI Smart uređaji (LAKI Box i LAKI televizor) sa novom Smart platformom za televiziju i kućnu zabavu, koju su razvili domaći inženjeri.

Ovi LAKI uređaji rade na bilo kojoj internet mreži, a osim integrisane Orion TV aplikacije i velikog izbora vrhunskih TV kanala, tu je još i integrisan YouTube, browser i igrice!

U LAKI ponudi se nalazi i Mesh Wi-Fi sistem koji obezbeđuje stabilan i pouzdan Wi-Fi signal u svakom kutku tvog doma. Možeš da ga koristiš na bilo kojoj internet mreži i sa već postojećim modemom, za sve svoje pametne uređaje.