Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Najčešća pitanja

LAKI je novi brend koji je lansirala domaća telekomunikaciona kompanija Orion telekom, sa željom da kupcima ponudi najbolje moguće proizvode i po najboljim cenama na tržištu RS. Tako su nastali revolucionarni i specijalno dizajnirani LAKI Smart uređaji (LAKI Box i LAKI televizor) sa novom Smart platformom za televiziju i kućnu zabavu, koju su razvili domaći inženjeri. Ovi LAKI uređaji rade na bilo kojoj internet mreži, a osim integrisane Orion TV aplikacije i velikog izbora vrhunskih TV kanala, tu je još i integrisan YouTube, browser i igrice!

U LAKI ponudi se nalazi i Mesh Wi-Fi sistem koji obezbeđuje stabilan i pouzdan Wi-Fi signal u svakom kutku tvog doma. Možeš da ga koristiš na bilo kojoj internet mreži i sa već postojećim modemom, za sve svoje pametne uređaje.

Da, možeš kupiti naše Laki SMART i Wi-FI uređaje na rate.

Ukoliko naručiš Laki Smart ili Laki Wi-Fi uređaje putem laki.eu sajta, za tebe važi promo cena uređaja

Plaćanje možeš da izvršiš gotovinom po pouzeću, zatim na 6 rata, bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa. Takođe, plaćanje je moguće putem Web kredita Raiffeisen banke ili kreditom Direktne banke. Kreditnim karticama drugih banaka moguće je kupiti uređaj po uslovima korišćenja same kartice koje propisuje svaka banka za svoje klijente.Isporuku LAKI uređaja vršimo putem kurirske službe, na teritoriji cele Srbije. Mi snosimo troškove isporuke, tvoje je samo da preuzmeš LAKI uređaj.

Ukoliko nismo zadovoljili tvoje potrebe i očekivanja, možeš da vratiš naručeni LAKI uređaj, u roku od 14 dana od prijema isporuke. Potrebno je izvršiti povrat fizički neoštećenog uređaja, u originalnoj ambalaži.

  • Ukoliko imaš reklamaciju nakon tog perioda, možeš nam se obratiti telefonom ili mailom. Detaljnije o postupku možeš pročitati ovde
  • Garancija na sve LAKI uređaje je 24 meseca.

Kupovinu smo omogućili i pravnim licima. Za podatke za uplatu kontaktiraj naše kolege iz Biznis prodaje na broj 011 4100 007 ili na biz.prodaja@oriontelekom.rs