Pretraga

NAJVEĆI DO SADA! Stigao je Laki Smart TV 50". Popust! Pogledaj više

Najčešća pitanja

LAKI je novi brend koji je lansirala domaća telekomunikaciona kompanija Orion telekom, sa željom da kupcima ponudi najbolje moguće proizvode i po najboljim cenama na tržištu RS. Tako su nastali revolucionarni i specijalno dizajnirani LAKI Smart uređaji (LAKI Box i LAKI televizor) sa novom Smart platformom za televiziju i kućnu zabavu, koju su razvili domaći inženjeri. Ovi LAKI uređaji rade na bilo kojoj internet mreži, a osim integrisane Orion TV aplikacije i velikog izbora vrhunskih TV kanala, tu je još i integrisan YouTube, browser i igrice!

U LAKI ponudi se nalazi i Mesh Wi-Fi sistem koji obezbeđuje stabilan i pouzdan Wi-Fi signal u svakom kutku tvog doma. Možeš da ga koristiš na bilo kojoj internet mreži i sa već postojećim modemom, za sve svoje pametne uređaje.

Da, možeš kupiti naše Laki SMART i Wi-FI uređaje na rate.

Ukoliko naručiš Laki Smart ili Laki Wi-Fi uređaje putem laki.eu sajta, za tebe važi promo cena uređaja i možeš da je platiš na 6 rata, bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa, kroz kredite Direktne banke na 12 ili 24 rate ili gotovinom po pouzeću. Kreditnim karticama drugih banaka moguće je kupiti uređaj po uslovima korišćenja same kartice koje propisuje svaka banka za svoje klijente. Posebne pogodnosti prilikom kupovine Laki uređaja za Orion telekom korisnike.

Za tebe postoje specijalni uslovi prilikom kupovine LAKI uređaja.

  • Odabrani Laki Wi-Fi uređaj ili Laki Smart televizor plaćaš po osnovnoj ceni, ali na 24 rate bez kamate, uz potpisani ugovor. Ukoliko se odlučiš da navedeni LAKI uređaj/je kupiš uz Orion telekom paket, potpisuješ pretplatnički ugovor i plaćaš punu cenu LAKI uređaja podeljenu na rate i to: plaćaš jednokratnu avansnu uplatu za prvih 6 rata, dok preostale ugovorene rate plaćaš mesečno, počev od 7. meseca, uz račun za pruženu uslugu.
  • NOVO: LAKI uređaje sada možeš da kupiš po akcijskog ceni kroz kredit Direktne banke, na 12 ili 24 rate. Orion telekom je omogućio, za sve svoje zainteresovane korisnike, dinarske potrošačke kredite Direktne banke za kupovinu željenog Laki proizvoda, uz ekonomične uslove kreditiranja, direktno na Orion telekom zvaničnim prodajnim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Mladenovcu i Nišu. Orion telekom korisnik koji uzima kredit Direktne banke plaća Laki proizvode (Laki Smart televizor ili Laki Wi-Fi uređaje) po nižoj ceni koja važi za KEŠ uplate i kupac u tom slučaju rate plaća Direktnoj banci, a ne Orion telekomu.
  • BEZ odlaska u banku
  • BEZ obaveznog učešća
  • BEZ žiranta
  • BEZ obaveze prenosa plate
  • BEZ troškova Kreditnog biroa
  • Samo sa ličnom kartom

Isti su uslovi i za nove i za postojeće korisnike Orion telekom.

Isporuku LAKI uređaja vršimo putem kurirske službe, na teritoriji cele Srbije. Mi snosimo troškove isporuke, tvoje je samo da preuzmeš LAKI uređaj.

Ukoliko nismo zadovoljili tvoje potrebe i očekivanja, možeš da vratiš naručeni LAKI uređaj, u roku od 14 dana od prijema isporuke. Potrebno je izvršiti povrat fizički neoštećenog uređaja, u originalnoj ambalaži.

  • Ukoliko imaš reklamaciju nakon tog perioda, možeš nam se obratiti telefonom ili mailom. Detaljnije o postupku možeš pročitati ovde
  • Garancija na sve LAKI uređaje je 24 meseca.

Kupovinu smo omogućili i pravnim licima. Za podatke za uplatu kontaktiraj naše kolege iz Biznis prodaje na broj 011 4100 007 ili na biz.prodaja@oriontelekom.rs