Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Pravo na odustajanje

Pravo na odustajanje

Kupac koji je LAKI Smart uređaj i/ili LAKI Wi-Fi uređaj kupio putem Interneta odnosno ukoliko mu je uređaj dostavljen od strane kurirske službe ima pravo da odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada uređaj dospe u državinu kupca, odnosno lica koje je kupac ovlastio za prijem uređaja, bez navođenja razloga i dodatnih troškova. U slučaju odustanka od kupovine, kupac je dužan da LAKI uređaj i/ili LAKI WI-FI vrati Orion telekomu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao zahtev za odustajanje.

Roba se vraća o trošku kupca, slanjem robe poštom na adresu Orion telekoma: Naselje Zemun polje, Mala pruga 8, 11 080 Zemun.

Kupac je obavezan da proizvod vrati neoštećen i u originalnoj ambalaži (sa kompletnom sadržinom paketa u smislu daljinskog upravljača, pripadajućih kablova i napajanja), odnosno u istom stanju kakvom je i isporučen, bez ikakvih mehaničkih ili bilo kakvih drugih oštećenja. Kupac je odgovoran za umanjenu vrednost uređaja koja nastane kao posledica neadekvatnog rukovanja konkretnim LAKI uređajem i/ili LAKI WI-FI čiji se povraćaj vrši.

Orion telekom je u slučaju odustanka kupca od kupovine LAKI uređaja i/ili LAKI WI-FI u navedenom roku od 14 dana, dužan da kupcu vrati iznos koji je kupac platio za navedeni uređaj kao i eventualni iznos koji je platio za željeni paket TV kanala i to u roku od 14 dana od dana prijema zahteva za odustanak. Orion telekom je ovlašćen da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije uređaj koji se vraća, ili dok kupac ne dostavi dokaz da je uređaj poslao

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti na sledećem linku.