Pretraga

AKCIJA! 26% popusta na Laki Smart TV 55" 4K i dobijaš 3 meseca GRATIS Orion TV Classic pretplate! Naruči odmah

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava

U slučajevima kada kupac ostvaruje pravo na povraćaj sredstava koja je uplatio radi kupovine LAKI uređaja i/ili LAKI WI-FI, povraćaj ovih sredstava vrši se na jedan od navedenih načina u zavisnosti od prethodno ostvarenog načina plaćanja:

  • Ukoliko je kupac LAKI uređaj i/ili LAKI WI-FI platio pouzećem, u tom slučaju biće dužan da kontaktira Orion telekom pozivanjem broja Korisničkog servisa (011/4100 100) ili slanjem e-maila na adresu korisnicka.zona@oriontelekom.rs, u kojem je potrebno da navede broj računa/otpremnice, svoj JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj ima navedeni račun. Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na dinarski tekući račun kupca i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.
  • Ukoliko je kupac LAKI uređaj i/ili LAKI WI-FI platio putem platne kartice, Orion telekom je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca-Orion telekoma, obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika navedene platne kartice.

Poručene uređaje, bez prethodnog kontakta nadležnih lica Orion telekoma ne možete slati na adrese navedene na računu- otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku.